Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Nedelja 16.11.2014.
18:52
Beta A
Novi predsednik Evropskog saveta, bivši poljski premijer Donald Tusk, upozorio je u nedelju u Sopotu da se atmosfera u odnosima sveta sa Rusijom i kriza u Ukrajini pogoršavaju dramatičnim tempom i da je na delu novi talas invazije na Ukrajinu.
Nedelja 16.11.2014.18:58
Naslednik Zohara Franka Lubaovicha pokazujuci se katolikom prica o miru u svetu. Lazovcina......tipicno dete nacistickih vrednosti.
Nedelja 16.11.2014.19:18
Za Poljake kazu da su veci amerikanci od amerikanaca. Nece Rusija od ovoga Tuska sigurno dobiti paket bombona.
Nedelja 16.11.2014.20:15
Problem je to sto tusk nije Poljak... I za razliku od Poljaka dokazanih antifasista, njegovi potomci su bili borci vermahta... Poljaci su pokazali na Marsu za nezavisnost, sta misle o eu i nato...
Nedelja 16.11.2014.22:51
Brate, nisam upoznat sa Poljskom i sa Poljacima, ali ako su antifašisti, a žive u demokratiji, kako je moguće da je ovaj potomak boraca vermahta bio bivši poljski premijer i za par dana stupa na novu funkciju u EU ? Poljaci su u ovoj krizi pokazali svu svoju mržnju prema ruskom narodu i inače Pravoslavlju, vodili najagresivniju anti rusku politiku, pozivajući direktno na rat ! A da ne pričamo o bivšem papi, koji je bio poljak ! Živ bio i veliki pozdrav !
Nedelja 16.11.2014.23:37
Brate, bicu dovoljno slobodan, pa da kazem da znam da ti imas misljenje (koje je tacno) da smo mi Srbi antifasisti... Kako je moguce da u vlasti imamo toliko potomaka ustasa(i to ne hrvata, nego bas ustasa), i to na veoma bitnim mestima... Ko je otac vucicev? Ko je tadicev djed? Ko su vekaric i dulic? Kome je "cetnicki vojvoda" nikolic urucivao ordenje? To su nam mnogo bliza pitanja na koja nemamo odgovor, ali znamo da odgovor ne mozemo dobiti od svog naroda. Tako i Poljaci.Oni, za razliku od nas, u parlamentu imaju prorusku stranku... Onda, sta mislis kako smo mi prikazani drugima? Kao proevropljani, ili kao prorusi? Opet, pogledaj ko se jedini cuje?tusk i jos dvojica, jedan je valensa.
Nedelja 16.11.2014.23:47
Sto se tice katolicanstva u Poljaka, tu nema sta da se prica i izmislja... Cinjenica da u Evropi nije bilo vatrenijih papinih pristalica (osim hrvata, jer Poljaci nisu masovno ubijali za papu)... Ali posedujem informaciju, da u Poljskoj, svake godine, katolicku crkvu napusti do 100 000 ljudi... Ne znam koliko je tacna... Opet, govoreci o vecinskom delu neke Slovenske nacije, Poljaci su jedini "primili" hriscanstvo pomocu maca... Branili su nasu staru veru do kraja, dok je kod nas i Rusa to vrlo glatko proslo... I dan danas je u Poljskoj najizrazenije prisustvo staroveraca, i Poljaci dosta ulazu u ocuvanje te predhriscanske vere... Licno sam im na tome zahvalan...
Nedelja 16.11.2014.19:47
Па да, познато је да су Руси Божији народ зато их и нападате! Прво сте нас бомбардовали и окупирали, сада крећете даље! Ивама ће стати на пут неко, једном али заувек!
Nedelja 16.11.2014.19:53
Pogledajte oci ovom krvoloku....jebemti mater demonsku...skote. Nabice te rusi na cev haubice pa opaliti.....joj radosti.
Nedelja 16.11.2014.20:31
Na sve načine će nastaviti da provociraju Rusiju da uđe u rat, jer im prethodne fore nisu uspjele misleći da je Putin lud da uđe u Ukrajinu. Evo od koga uče za razbijanje Rusa i Srba: "Snaga Rusije može biti potkopana samo ako se od nje odvoji Ukrajina.Oni koji žele to da urade, ne samo da ih moraju odvojiti, već Ukrajinu moraju suprotstaviti Rusiji, zakrviti dva dela jednog naroda i gledati kako brat ubija brata. Da bi to ostvarili potrebno je pronaći i odgojiti izdajnike među nacionalom elitom i uz pomoć njih izmeniti samosvest jednog dela velikog naroda do takvog nivoa da mrze sve rusko, da mrze svoj rod, a da to ni ne znaju. Ostalo će učiniti vreme." (Oto fon Bizmark)
Nedelja 16.11.2014.20:36
Meni Poljaci lice na rvate po svemu.Da li je to zbog vjere pa imaju isti mentalni sklop ili je nesto drugo u pitanju.Dok sam zivio u Njemackoj nije bilo vecih lopova na svijetu..oni crnogorci i rvati..naravno shipci sa drogom i muslimani ,,posebno sandzaklije.Sta je to sto ljude chini takvim ,,,siromastvo i bijeda ili zato shto nemaju nikakvih univerzalnih vrijednosti kao ljudska bica...od etike ,,do morala.Da li zato shto kad ukrade ode kod paroka ,,,ispovijedi se i kao sve je oprosteno..Ja te ljude uz najbolju volju ne mogu razumjeti.Ja bi si prije odsjeko ruku nego uzeo tudje..a kod njih je to kao reci dobar dan.Hrvati bi ukrali od rodjene majke..Pokradose boga oca..
Nedelja 16.11.2014.21:02
Tačno. Lično mogu to da potvrdim. Kad Poljaku kažeš da liči na Rusa, zapjeni, isto kao kad Hrvatu kažeš da je većinom pokatoličeni Srbin.
Nedelja 16.11.2014.21:12
Crnogorci nisu Srbi??? Znam neke iz Istocne Srbije i iz Banata, bave se kriminalom na zapadu... Sta mislis, da se i tog naroda odreknemo??? A i realno, koji ce nam k one Homolje... A tek ona Deliblatska pescara...
Ponedeljak 17.11.2014.08:34
Ovaj novoinstalirani USA dron u EU brzo uči napisane mu tekstove. Nije džaba instaliran tu gde je.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)